Dit is Pré Wonen

Dit is Pré Wonen

Pré Wonen beheert bijna 16.000 sociale huurwoningen in de gemeenten Haarlem, Beverwijk, Bloemendaal, Heemskerk, Heemstede en Zandvoort. Dat doen wij vanuit onze missie: ‘Iedereen een fijn thuis!’

In het Ondernemingsplan 2021-2024 (new window) hebben we onze missie onderverdeeld in 4 thema’s: Beschikbaar, Betaalbaar, Kwaliteit en Dienstverlening. In navolging daarvan laten we in dit jaarverslag – aan de hand van deze thema’s – zien wat we in 2022 hebben bereikt om voor iedereen een fijn thuis te realiseren.

Onze partners

Wij kunnen onze maatschappelijke opgaven alleen realiseren als we daarin optrekken met onze bewoners en andere partijen, zoals gemeenten, collega-corporaties, zorg- en welzijnsorganisaties en onze partners in de bouw. Daarom hebben we ook in 2022 weer volop geïnvesteerd in goede samenwerkingsverbanden binnen de regio.

Een andere voorwaarde om goed te kunnen presteren is dat we de interne organisatie op orde hebben. We investeren dan ook veel in de professionalisering van onze organisatie. Daarbij steken we veel tijd en energie in onze medewerkers, zodat zij gemotiveerd en vitaal blijven, en zich voortdurend kunnen blijven ontwikkelen. Zo werken we samen aan een fijn thuis voor onze huurders, in 2022 én in de komende jaren.